FCSB a anunțat că a pus în vânzare online biletele pentru meciul cu Nordsjaelland din Conference League. Partida contând pentru turul trei preliminar se va disputa pe Stadionul „Steaua” din Ghencea.

Jucătorii echipei FCSBFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Compromisul făcut de FCSB pentru a juca în Ghencea cu Nordsjaelland

Acuzată de CSA Steaua că a încălcat contractul de închiriere la meciul cu CFR Cluj, FCSB a oprit activitatea site-ului oficial pentru a putea disputa și meciul din Conference League pe arena din Ghencea.

Paragrafele în care echipa apare drept continuare a Stelei vor dispărea „până la soluționarea litigiilor existente între cele două părți de către instanțele de judecată”.

„www.fcsb.ro se află într-o procedură de mentenanță, pentru a fi pus în acord cu prevederile contractului de punere la dispoziție a Stadionului STEAUA nr. A6196/31.07.2023”, se arată pe site-ul oficial al clubului FCSB.

„Având în vedere clauzele contractuale impuse de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" pentru punerea la dispoziție a Stadionului "Steaua" nr. A6196/31.07.2023 și litigiile existente între cele două părți, care își dispută drepturile de proprietate intelectuală asupra mărcilor "STEAUA", până la soluționarea definitivă a acestora de către instanțele de judecată, FCSB se delimitează de declarațiile publice ale unor reprezentanți ai staff-ului său, în legătură cu situația respectivelor mărci” - FCSB pe Facebook.

Meciul dintre FCSB și Nordsjaelland se va juca joi de la ora 21:30, în format LiveBLOG pe HotNews.ro.

Dacă vor trece de danezi, jucătorii antrenați de Elias Charalambous vor înfrunta în play-off câștigătoarea dintre Sabah FK (Azerbaidjan) și Partizan Belgrad (Serbia).

FCSB vs Nordsjaelland, prețurile biletelor la meciul din Ghencea

PELUZE - 30 LEI

TRIBUNA - 50 LEI

TRIBUNA 1 - Inel 2 - 100 LEI

TRIBUNA 1 - Inel 1 - 150 LEI

VIP - 250 LEI

Biletele vor fi disponibile și la casele de bilete de la Stadionul „Steaua” joi, între 11:00 și 21:30.