Cum situația lui Kylian Mbappe este tot mai incertă, oficialii de la Paris Saint Germain și-au luat deja câteva măsuri de precauție și sunt pe cale să oficializeze transferul unui atacant de top din Portugalia.

Goncalo Ramos, Benfica LisabonaFoto: Bruno de Carvalho/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Transferul lui Goncalo Ramos la Paris Saint Germain a intrat în linie dreaptă

Chiar dacă a întâmpinat mici impedimente în ceea ce privește vizita medicală a lui Ousmane Dembele, Paris Saint Germain este convinsă că până la începerea noului sezon va aduce încă un atacant de top pe Parc des Princes.

Campioana Franței l-a cedat definitiv pe Mauro Icardi la Galatasaray, iar Kylian Mbappe este încă incert pentru sezonul ce urmează.

Acum, PSG negociază intens cu Benfica pentru transferul lui Goncalo Ramos, vârf cotat în prezent la 50 de milioane de euro conform Transfermarkt.

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, echipa antrenată de Luis Enrique a înaintat deja o ofertă de 80 de milioane de euro pentru atacantul în vârstă de 22 de ani, acceptată de Benfica.

Pentru a evita problemele legate de fairplay-ul financiar, PSG discută acum despre termenii de plată, în așa fel încât să evite posibile sancțiuni din partea UEFA.

Goncalo Ramos este unul dintre cei mai promițători atacanți din Europa, fiind un produs al academiei celor de la Benfica Lisabona.

El a strâns deja 106 apariții la echipa de seniori a formației portugheze, reușind să marcheze de 41 de ori.

La naționala Portugaliei a debutat chiar înaintea Campionatului Mondial din Qatar, la care a și atras atenția cluburilor de top din Europa, după un hat-trick de poveste înscris într-un meci din faza optimilor de finală, cu Elveția (6-1).