Bernardo Silva este unul dintre cei mai urmăriți jucători de la Manchester City. Portughezul este dorit de Barcelona și Paris Saint Germain, dar câștigătoarea UEFA Champions League a fost foarte clară în privința jucătorului.

Bernardo Silva, Manchester CityFoto: Nigel Keene / AFP / Profimedia

>>> Transferuri spectaculoase reușite de rivalele Manchester City și United

Manchester City îi va propune prelungirea contractului lui Bernardo Silva

Sosit în vara anului 2017 pe Etihad Stadium în schimbul sumei de 50 de milioane de euro, Bernardo Silva a fost în ultimii ani unul dintre cei mai importanți jucători ai lui City.

Jucătorul portughez mai are contract cu Manchester City până în iulie 2025, iar formația antrenată de Pep Guardiola dorește să-i prelungească înțelegerea.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani este curtat intens de Barcelona și Paris Saint Germain, dar „cetățenii” au avut un mesaj ferm pentru cele două echipe: Bernardo Silva este de vânzare.

Rămâne de văzut însă și care va fi dorința portughezului. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, City ar urma să-i propună un alt contract lui Bernardo Silva, cu un salariu consistent.

De când a sosit la Manchester City, Bernardo Silva a strâns 306 prezențe, a marcat 55 de goluri și a oferit 59 de pase decisive.

80 de milioane de euro este cota de piață a acestuia, conform Transfermarkt.