După ce a refuzat să activeze clauza de prelungire a contractului până în 2025 cu Paris Saint Germain, Kylian Mbappe a fost scos la vânzare de gruparea de pe Parc des Princes. Recent, francezul s-a fotografiat alături de un jucător de la Real Madrid, lucru care a alimentat speculațiile conform cărora ar semna cu echipa din LaLiga.

Kylian MbappeFoto: LLUIS GENE / AFP / Profimedia

Rodrygo a postat o fotografie alături de Kylian Mbappe

Zvonurile conform cărora Kylian Mbappe s-ar fi înțeles cu Real Madrid pentru a ajunge gratis în LaLiga în vara anului 2025 par din ce în ce mai veridice.

Starul parizian a primit un ultimatum de la gruparea de pe Parc des Princes și este acum la vânzare.

Campioana Franței a primit deja o ofertă pentru Mbappe din Arabia Saudită, dar jucătorul în vârstă de 24 de ani nici nu a vrut să audă.

Dacă nu va pleca în această vară de la PSG, Mbappe ar semna din postura de jucător liber de contract în vara anului 2024, ceea ce înseamnă că Parisul l-ar pierde gratis pe cel mai dorit fotbalist din lume.

Varianta Real Madrid pare tot mai aproape pentru acesta, mai ales după ultima fotografie apărută în social media, care alimentează și mai mult imaginația fanilor.

Rodrygo, jucătorul celor de la Real Madrid, s-a fotografiat alături de Kylian Mbappe, la o petrecere unde cei doi s-au întâlnit.

Pe 1 august 2023, Mbappe a primit și un bonus de loialitate din partea actualei sale echipei, în valoare de 40 de milioane de euro, conform contractului, și ar urma să primească aceeași sumă și la 1 septembrie, dacă va rămâne în continuare în Ligue 1.