Sadio Mane a fost prezentat marți oficial la Al-Nassr și se desparte oficial de Bayern Munchen după doar un sezon petrecut în Bundesliga.

Sadio ManeFoto: Frank Hoermann / SVEN SIMON / DPA / Profimedia

Sadio Mane a fost prezentat la Al-Nassr - Va fi coleg cu Cristiano Ronaldo

După doar un an petrecut la Bayern Munchen, Sadio Mane a decis să aleagă Arabia Saudită, iar marți a fost prezentat oficial la Al-Nassr.

Sosit în vara anului 2022 pe Allianz Arena de la Liverpool pentru suma de 32 de milioane de euro, Sadio Mane era văzut drept un super-transfer de către specialiștii din lumea fotbalului.

Senegalezul a suferit o accidentare foarte gravă chiar înaintea Campionatului Mondial de fotbal din Qatar, iar la începutul acestui an a avut un conflict cu Leroy Sane, pe care l-a lovit în față.

Odată cu venirea lui Thomas Tuchel la Bayern, Mane a fost îndepărtat și înștiințat că nu face parte din planurile echipei, iar în cele din urmă acesta a acceptat propunerea de a semna cu arabii de la Al-Nassr.

Aceștia au plătit către Bayern suma de 30 de milioane de euro, iar Mane a semnat un contract valabil pe 4 sezoane cu echipa unde evoluează și Cristiano Ronaldo.