​Inter nu a ajuns la un acord cu Chelsea pentru transferul lui Romelu Lukaku, iar italienii au rămas și fără Edin Dzeko, care a plecat în Turcia la Fenerbahçe. Acum, formația antrenată de Simone Inzaghi a pus ochii pe un alt vârf, tot din Premier League, care să facă cuplu cu Lautaro Martinez.

Gianluca ScamaccaFoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

>>> Schimbul verii în fotbal - Romelu Lukaku, folosit ca monedă de schimb

Gianluca Scamacca, adus pentru a face cuplu cu Lautaro Martinez la Inter

Rămasă fără Romelu Lukaku și Edin Dzeko, Inter este în căutare de atacant, care să facă pereche cu Lautaro Martinez în atac.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, italienii sunt deja în negocieri avansate cu cei de la West Ham United pentru transferul lui Gianluca Scamacca.

Atacantul care a mai evoluat în Serie A în tricoul celor de la Genoa și Sassuolo și-a dat deja acceptul pentru a juca la Inter, însă rămâne de văzut dacă cele două cluburi vor ajunge la un acord privind suma de transfer.

Sursa citată menționează că Inter pregătește deja o ofertă de aproximativ 25 de milioane de euro pentru atacantul în vârstă de 24 de ani, pentru care West Ham United a plătit nu mai puțin de 36 de milioane de euro, în iulie 2022.