Ajuns în vara anului 2022 de la Bayern Munchen, Sadio Mane nu a impresionat în primul său sezon la echipa bavareză. Campioana Germaniei face tot posibilul să îl vândă, iar senegalezul este foarte aproape de a deveni colegul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr.

Sadio ManeFoto: Frank Hoermann / SVEN SIMON / DPA / Profimedia

Sadio Mane, mutarea de senzație pregătită de Al-Nassr

Echipele din Arabia Saudită continuă să arunce cu bani pentru starurile fotbalului european.

După ce Al Ahli a confirmat transferul lui Riyad Mahrez de la Manchester City, Al-Nassr a făcut un pas important către transferul lui Sadio Mane de la Bayern Munchen.

Adus în iulie 2022 pe Allianz Arena pentru suma de 32 de milioane de euro, Mane nu a impresionat la primul sezon în Bundesliga, iar Thomas Tuchel a anunțat că acesta nu face parte din planurile echipei pentru următorul sezon.

Deși inițial Mane a stabilit că vrea să rămână în Europa, cluburile din Arabia Saudită au început să înainteze oferte uriașe în încercarea de a-l convinge să semneze.

Al-Ettifaq și Al Ahli au fost primele echipe care l-a ofertat pe fotbalistul în vârstă de 31 de ani, însă, Al-Nassr va fi cel mai probabil marea câștigătoare în această luptă.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, echipa unde evoluează Cristiano Ronaldo, Alex Telles și Fofana a înaintat o ofertă de 30 de milioane de euro pentru senegalez, sumă acceptată de campioană Germaniei.

Clubul din Arabia Saudită a început negocierile cu jucătorul, urmând a fi stabilite toate detaliile contractuale.