Sepsi Sfântu Gheorghe a reușit surpriza în manșa tur a confruntării cu CSKA Sofia, după victoria reușită în deplasare cu scorul de 2-0, în turul al doilea preliminar al Conference League.

Liviu CiobotariuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Liviu Ciobotariu, mulțumit de echipa sa – Problema lui Sepsi care trebuie remediată

Deși echipa sa este cu un pas în turul al treilea al Conference League, antrenorul Liviu Ciobotariu speră ca jucătorii lui Sepsi să reușească o partidă bună și în returul care va avea loc peste o săptămână.

„Un joc greu, am întâlnit o echipă foarte bună, cu un sistem care ne-a pus în dificultate în anumite momente. Mă bucur că am reușit să câștigăm, dar trebuie să fim atenți pentru meciul de la Sfântu Gheorghe. Calificarea nu este jucată!

În prima repriză, am avut 3-4 contraatacuri foarte bune, ne-am surprins adversarul. Dar n-am reușit să șutăm la poartă, este o veche problemă de-a noastră care trebuie remediată cât mai curând. Ne-am apărat foarte bine, i-am blocat în benzi.

În repriza a doua, cred că am controlat jocul. Sunt mulțumit și de defensivă, și de atac. Sunt foarte mulțumit de jucătorii care au intrat pe parcursul meciului, pentru că au făcut diferența. Există concurență pe posturi, jucătorii vor să joace și apar realizările.

Sună frumos, dar a fost doar prima manșă. Repet, trebuie să fim foarte atenți. S-a văzut munca noastră în pregătire pe faza defensivă, avem patru meciuri oficiale în care nu am primit gol. În plus, am lucrat mai mult atacul pozițional și contraatacul și asta s-a văzut azi” – a declarat Liviu Ciobotariu la finalul partidei, pentru DigiSport.

Manșa retur dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și CSKA Sofia va avea loc pe 3 august.