Farul Constanța a fost eliminată de Șeriff Tiraspol în preliminariile Champions League, dar formația pregătită de Gheorghe Hagi are șansa de a se revanșa în Conference League, în fața celor de la FC Urartu din Armenia.

Gica HagiFoto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Gheorghe Hagi și strategia Farului pentru a trece de FC Urartu în Conference League

Constănțenii nu au trecut încă peste supărarea pricinuită de eliminarea din Champions League, iar Gică Hagi știe ce trebuie să facă echipa sa pentru a merge mai departe în Europa.

La conferința de presă premergătoare partidei cu Urartu, Hagi a făcut analiza adversarilor și a găsit soluțiile pentru calificare.

„După un tur preliminar în Liga Campionilor unde cred că am făcut greşeli şi nu am fost la nivelul care trebuia şi nu am trecut, dezamăgirea a fost destul de mare. Vine o nouă provocare, e tot o calificare în Europa, meci european, unde trebuie să ridicăm totul, concentrarea, atitudinea, determinarea.

Trebuie să jucăm versiunea noastră cea mai bună ca să putem să trecem turul. Vor fi două meciuri foarte grele. Jucăm la fel, cu o echipă campioană. E clar că nivelul e mult mai mare, mult mai exigent, mai greu, Totul devine mult mai greu, dar nimic nu e imposibil.

Şi noi trebuie să ne ridicăm şi noi să încercăm să fim noi şi să încercăm să trecem turul. Adversarul l-am analizat, am încercat să îl cunoaştem în cele două meciuri în care a jucat. Sperăm ca tot ce plănuim să o facem foarte bine, să fim inspiraţi.

Noi avem meciurile din Europa şi meciurile din campionat şi încercăm să găsim formulele cele mai bune, ideale, care să ne garanteze succes în campionatul intern şi, bineînţeles, succes şi în Europa.

În analiză am văzut o echipă care interpretează foarte bine, are mai multe sisteme, reacţionează la ce se întâmplă pe teren, sunt reactivi cu sistemul sau cu jucătorii pe care îi au. Este o echipă reactivă, care joacă bine şi acasă, şi în deplasare, cu personalitate şi încearcă să îşi impună jocul” – a declarat Gheorghe Hagi, conform News.ro.

Farul Constanța va primi vizita campioanei Armeniei, FC Urartu, joi de la ora 20:30, în turul al doilea preliminar al Conference League.