După transferul lui Sandro Tonali de la AC Milan, devenit cel mai scump jucător italian din istorie, Newcastle United a mai pus ochii pe un jucător din Serie A.

Khvicha KvaratskheliaFoto: Alessandro Garofalo / AP / Profimedia

Newcastle a făcut o ofertă uriașă pentru Kvaratskhelia de la Napoli

Khvicha Kvaratskhelia a reușit un sezon excelent în tricoul celor de la Napoli, cu 14 goluri marcate și 17 pase decisive în 43 de apariții, încununate cu titlul de campion în Serie A.

Extrema din Georgia în vârstă de 22 de ani ar putea ajunge la Newcastle, care a făcut o ofertă de 95 de milioane de euro.

Președintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, nu a oferit încă englezilor un răspuns și ar dori să îl păstreze pe Kvaratskhelia, care mai are patru ani de contract cu italienii, scrie Corriere dello Sport.

Georgianul a ajuns la Napoli în urmă cu un an, când Dinamo Batumi l-a vândut pentru 11,5 milioane de euro.

Newcastle a plătit 70 de milioane de euro pentru Sandro Tonali Sandro

Tonali a devenit cel mai scump jucător italian din istorie, după ce a fost transferat de Newcastle United de la AC Milan.

Pe lângă suma încasată acum (70 de milioane de euro), gruparea din Serie A va primi și 10% dintr-un viitor transfer al mijlocașului.

În ultimul sezon, mijlocașul italian a evoluat în 48 de partide pentru AC Milan în toate competițiile și a reușit să marcheze de două ori.

În 2021, AC Milan l-a cumpărat pe Tonali de la Brescia cu 14,5 milioane de euro.