Paris Saint Germain vrea să aducă un atacant pentru a suplini posibila plecare a lui Kylian Mbappe și deși s-a vorbit despre Harry Kane, parizienii vor plăti clauza de reziliere a unui atacant din Serie A.

Dusan Vlahovic, JuventusFoto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

PSG va plăti clauza de reziliere a lui Dușan Vlahovic

Situația tensionată dintre PSG și Kylian Mbappe îi forțează pe francezi să caute un atacant de clasă pentru sezonul următor.

Deși inițial se vorbea despre Harry Kane, varianta aceasta pică, jucătorul dorind să ajungă la Bayern Munchen sub comanda lui Thomas Tuchel.

Mai mult decât atât, Uli Hoeness, președintele de imagine al bavarezilor, a avut un mesaj pentru Tottenham Hotspur, solicitând un preț final pentru cedarea atacantului de 29 de ani.

PSG s-a reprofilat, iar cei de la MARCA scriu că principala soluție pentru înlocuirea lui Kylian Mbappe este Dușan Vlahovic, atacantul lui Juventus.

Sursa citată menționează că parizienii sunt de acord să achite clauza de reziliere a sârbului, în valoare de 75 de milioane de euro, pentru a scuti negocierile cu Juventus.

63 de apariții a strâns Dușan Vlahovic în tricoul celor de la Juventus, reușind să marcheze nu mai puțin de 23 de goluri.