Lionel Messi a fost anunțat oficial sâmbătă de către noul său club, Inter Miami, iar duminică urmează prezentarea oficială. Pe teren însă, lucrurile stau tot mai prost pentru echipa din MLS.

Lionel MessiFoto: Nicolas Aguilera / AP / Profimedia

Inter Miami a ajuns la 11 partide fără victorie și ocupă ultimul loc al clasamentului

După anunțul de pe rețelele de socializare, căpitanul Argentinei va avea parte de o prezentare în cadrul unui eveniment major, pe stadionul DRV PNK, scrie Mundo Deportivo.

Cu antrenorul Geraldo Martino la primul meci pe banca tehnică, Inter a suferit sâmbătă o nouă înfrângere, 3-0 pe terenul celor de la St. Louis City.

Echipa lui David Beckham are doar 18 puncte după 22 de etape (5 victorii, 3 remize și 14 înfrângeri) și ocupă ultimul loc în Conferința de Est. Ultima victorie pentru Inter Miami în MLS datează din 13 mai.

După această etapă, campionatul din SUA se va opri pentru un nou turneu oficial, Cupa Ligilor, care va cuprinde toate echipele din prima ligă americană și cea mexicană.

Debutul lui Lionel Messi este așteptat să se producă vineri 21 iulie, în partida pe care Inter o va disputa împotriva celor de la Cruz Azul.