Valentin Sălăgean (65 de ani), om de afaceri apropiat de Gigi Becali, a relatat la emisiunea GSP Live cum patronul FCSB a luat peste picior președintele pe care Ajax Amsterdam îl avea în 2013, la momentul în care cele două formații s-au înfruntat în Europa League.

Gigi BecaliFoto: Alex Nicodim / Sipa Press / Profimedia

În februarie 2013, FCSB a reușit unul dintre cele mai mari rezultate din istoria recentă a echipei. După 0-2 cu Ajax Amsterdam în turul din „16-imile” Europa League, FCSB a întors scorul la retur și a câștigat ulterior la loviturile de departajare.

Înaintea și în timpul meciului, Gigi Becali a făcut spectacol, amuzându-se pe seama pantofilor pe care îi purta președintele lui Ajax de la acea vreme, Hennie Henrichs.

Valentin Sălăgean, coproprietar al unui celebru lanț de restaurante din București și apropiat de patronul FCSB, a povestit la GSP Live întâmplările de atunci.

„Mi-a zis înainte de meciul cu Ajax: «Bă, eu nu mai merg la nicio masă oficială. Ce să caut eu acolo?! Du-te cu Argăseală!». I-am zis că nu am eu ce să fac. Zice: «Du-te, bă, că tu vorbești toate limbile din lume. Bă, Vali, tu ești vicepreședintele, el e președintele. Ba nu, e patronul, patronul!».

Citește integral pe GSP.ro