Odată cu sosirea lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, fotbalul saudit atrage tot mai multe vedete. Dacă Al-Ittihad l-a transferat pe Karim Benzema, nici Al-Hilal nu vrea să rămână în urmă.

Raphinha (dreapta), in tricoul BarceloneiFoto: Christopher Trim/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Al-Hilal îl vrea pe Raphinha de la FC Barcelona

Al-Hilal a adus în această vară jucători importanți precum Sergej Milinkovic-Savic (Lazio), Kalidou Koulibaly (Chelsea) sau Ruben Neves (Wolverhampton), dar conducătorii clubului nu se vor opri aici.

În lupta cu rivalele Al-Nassr și Al-Ittihad pentru supremația saudită, Al-Hilal pregătește o nouă lovitură.

Deși se pregătește suplimentar pentru a câștiga lupta cu Ousmane Dembele, Ansu Fati, Ferran Torres și Abde Ezzalouli, brazilianul Raphinha ar putea părăsi FC Barcelona, scrie Mundo Deportivo.

Chiar dacă nu au făcut încă o ofertă oficială, saudiții au manifestat un interes puternic pentru jucătorul transferat vara trecută de la Leeds.

Extrema în vârstă de 26 de ani mai are contract cu catalanii până în 2027 și o clauză de reziliere în valoare de 1 miliard de euro.

Totuși, clubul condus de Joan Laporta este conștient că trebuie să reducă cheltuielile și este pregătit să accepte o eventuală ofertă de la Al-Hilal.

Cotat la 60 de milioane de euro, Raphinha nu ar respinge o eventuală mutare în Arabia Saudită, deși prima sa opțiune este să rămână în Europa.