​Adrian Mutu a semnat recent cu cei de la Neftci Baku, iar tehnicianul român vrea să își întărească noua echipă chiar cu un jucător de la Rapid București. Giuleștenii au cerut în schimbul fotbalistului suma de un milion de euro.

Marko DugandzicFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

>>> Adrian Mutu, eșec la debutul pe banca lui Neftci Baku

Marko Dugandzic, dorit de Adi Mutu la Neftci Baku

Adrian Mutu are un obiectiv clar la Neftci Baku, să câștige titlul în Azerbaidjan.

Pentru asta, tehnicianul român are nevoie de întăriri.

Potrivit lui Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj, Yuri Matias va merge să joace sub comanda lui Adrian Mutu pentru suma de 400.000 de euro.

Acum, presa din Azerbaidjan scrie că Neftci Baku este gata să dea o nouă lovitură și să aducă încă un jucător din SuperLiga României.

Jurnaliștii de la Sportinfo.az scriu că următoarea țintă a azerilor este Marko Dugandzic, golgheterul din sezonul trecut din SuperLiga României și cel mai bun jucător al Rapidului.

Croatul în vârstă de 29 de ani are contract cu Rapid până în vara anului 2024, iar sursa citată menționează că Rapidul ar fi cerut în schimbul lui Dugandzic suma de un milion de euro.

Cotat la 2.5 milioane de euro conform Transfermarkt, Marko Dugandzic are 42 de apariții și 22 de goluri în tricoul celor de la Rapid București.