La finalul săptămânii trecute, Edwin Van der Sar, fostul mare portar olandez, a fost internat într-un spital din Croația după ce a suferit o hemoragie cerebrală.

Edwin van der Sar, în perioada AjaxFoto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Van der Sar a fost transferat în Olanda – Starea lui este stabilă

Aflat în vacanță pe o insulă din Croația, Edwin Van der Sar, fostul mare portar olandez, a rămas inconștient și a fost transportat de urgență cu elicopterul la un spital din zonă.

După o săptămână la terapie intensivă într-un spital din Croația, Van der Sar (52 de ani) a fost transferat în Olanda, unde va mai rămâne o perioadă tot la secția de ATI.

Într-un comunicat postat pe rețelele de socializare, clubul Ajax Amsterdam a adus noi informații despre starea de sănătate a fostului portar.

„Edwin a fost repatriat din Croația vineri și se află în prezent la unitatea de terapie intensivă a unui spital olandez.

Situația sa rămâne aceeași: stabilă, într-o stare care nu îi pune viața în pericol și poate comunica.

Familia Van der Sar dorește să își exprime recunoștința profundă față de Spitalul Universitar din Split, pentru deosebita grijă pe care i-a acordat-o în ultima săptămână.

Edwin trebuie să rămână la unitatea de terapie intensivă, unde va fi investigat în continuare, iar familia speră că se va putea concentra pe recuperarea lui” – a anunțat Ajax Amsterdam.