Ionuț Radu a revenit la Inter după împrumutul la Auxerre și deși spera că Simone Inzaghi îi va oferi mai multe șanse în sezonul următor, antrenorul italian l-a adăugat pe acesta pe lista jucătorilor pe care nu se va baza în următoarea stagiune.

Ionut RaduFoto: Massimiliano Ferraro/Medialys Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ionuț Radu nu face parte din planurile lui Simone Inzaghi la Inter

Ionuț Radu a început sezonul 2022/23 sub formă de împrumut la Cremonese, iar portarul român a jucat în a doua parte a sezonului tot sub formă de împrumut, dar la Auxerre.

Chiar dacă evoluțiile sale au fost peste așteptări, echipa nu a reușit să rămână în Ligue 1, iar din acest motiv nici nu a fost păstrat la club.

Revenit la Inter, Ionuț Radu a sperat că noul sezon îi va aduce și mai multe șanse de a prinde echipa Interului, însă nu va fi cazul.

Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, Simone Inzaghi l-ar fi înștiințat deja pe Ionuț Radu că nu se va baza pe el în următorul sezon, acesta urmând să fie cedat tot sub formă de împrumut sau chiar definitiv, dacă va sosi o ofertă bună.

Surprinzător, deși a fost aspru criticat la acea vreme pentru greșeala comisă într-un meci din Serie A cu Bologna, fanii lui Inter au precizat că își doresc ca Ionuț Radu să primească mai multe șanse.

„Pentru a apăra poarta lui Inter l-aș păstra pe Onana. Dar dacă portarul nostru chiar ar trebui să fie sacrificat pentru a strânge bani, de ce să nu ne bazăm pe Radu? E al nostru, și e și foarte bun deși.....

Se mai întâmplă să comiți greșeli. Ne putem uita la Lukaku în finala Ligii Campionilor, când ne-a împiedicat să aducem cupa acasă. Acestea fiind spuse, Lukake rămâne un mare atacant și Radu un mare portar și cred că a arătat asta pe unde a fost împrumutat.” - a scris Internews.it.