Farul Constanța a reușit o victorie la limită, scor 1-0 împotriva lui Sheriff Tiraspol, în turul întâi preliminar al Champions League, iar managerul Gică Hagi a tras concluziile la finalul partidei.

Gheorghe HagiFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Farul Constanța va folosi alți jucători la partida cu Hermannstadt din prima etapă a SuperLigii

La finalul meciului de la Ovidiu, Gheorghe Hagi a scos în evidență evoluția jucătorilor săi și a anunțat că la prima etapă a SuperLigii va folosi o cu totul altă formulă de echipă.

„Am spus și înainte de meci, știam că vom întâlni un adversar foarte bun, cu o experiență mai mare decât a noastră, care a câștigat multe titluri și în Europa a făcut bine.

Am mizat pe omogenitatea echipei, pe jucătorii vechi. Ușor, ușor, vom prinde intensitatea jocului și vom arăta mai bine.

Știam tot, știam că trebuie să reacționăm la ce joacă ei. I-am analizat, știam datele despre ei.

Toți jucătorii care ne-au făcut campioni anul trecut sunt fantastici, sunt foarte buni. Se formează grupul iar, spiritul intern. Cu fiecare meci, începem să punem mecanismul în mișcare.

Cei care au jucat astăzi rămân la Constanța, vom merge cu ceilalți la Hermannstadt.

Mazilu e conectat, e cu noi. E tânăr, învață din orice. E pe drumul cel bun. Are puține antrenamente cu noi, a avut puține minute la U21, cred că a făcut antrenamente normale. Cred că nu e în formă 100%”, a declarat Gică Hagi, pentru DigiSport.

În prima etapă a noului sezon al SuperLigii, Farul Constanța se va deplasa pe terenul celor de la FC Hermannstadt, sâmbătă de la ora 18:30.