Paris Saint-Germain a oficializat cel de-al șaselea transfer al perioadei de vară, ultimul sosit fiind un mijlocaș italian în vârstă de doar 18 ani, pentru care clubul nu a plătit niciun ban.

Jucatorii celor de la PSGFoto: Matteo Bottanelli/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cher Ndour este noul jucător al lui PSG

Născut la Brescia în 2004, Ndour a început fotbalul la fosta echipă antrenată de Mircea Lucescu, de unde a trecut la Atalanta în 2013, pentru ca în 2020 să semneze primul contract de profesionist cu Benfica Lisabona.

Transferat inițial pentru echipa secundă, mijlocașul italo-senegalez a contribuit la cucerirea trofeului UEFA Youth League în 2022, marcând un gol în finală.

Pentru echipa mare a debutat în martie 2023 și și-a trecut în palmares titlul de campion câștigat la finalul sezonului.

Cher Ndour participă în acest miment la Campionatul European Under 19 alături de naționala Italiei și va înfrunta Spania în semifinala de joi.

Mijlocașul este evaluat de Transfermarkt la 1,5 milioane de euro.

„Sunt foarte emoționat. Este un amestec de sentimente, dar fericirea este mai presus de toate, deoarece PSG este unul dintre cele mai mari cluburi din lume”, a declarat Ndour pentru site-ul oficial.

În această vară, au mai ajuns pe Parc des Princes, alături de noul antrenor Luis Enrique, Lucas Hernandez, Marco Asensio, Milan Skriniar, Manuel Ugarte și Kang-in Lee.