De-a lungul timpului, FCSB a reușit câteva transferuri notabile în străinătate: Dennis Man la Parma pentru 13 milioane de euro, Nicolae Stanciu la Anderlecht în schimbul a 9,7 milioane de euro sau Vlad Chiricheș la Tottenham pentru 9,5 milioane.

Gigi BecaliFoto: Alex Nicodim / Sipa Press / Profimedia

Conturile vicecampioanei se puteau rotunji serios, dacă Gigi Becali ar fi acceptat și alte oferte foarte bune din punct de vedere financiar venite pentru unii dintre fotbaliștii FCSB-ului. Ilie Dumitrescu a dezvăluit că patronul roș-albaștrilor ar fi putut primi nu mai puțin de 20 de milioane de euro pentru 3 jucători.

În 2017, Denis Alibec a fost dorit de Marseille, care era dispusă să plătească 6 milioane de euro, sumă cu care Becali nu a fost de acord și câteva luni mai târziu l-a cedat pe atacant la Astra pentru 1,4 milioane.

Apoi, în 2019, după Campionatul European U21, Sporting Lisabona a pus ochii pe Florinel Coman și a oferit 9 milioane de euro, propunere refuzată de patronul FCSB-ului. Acum, șeptarul roș-albaștrilor poate fi transferat de orice echipă care-i achită clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro.

În urma prestațiilor excelente de la EURO U21 2023, Ștefan Târnovanu a stârnit interesul unui club important din Europa, care era gata să achite 5 milioane de euro în schimbul mutării portarului de 23 de ani. Totuși, Gigi Becali a cerut dublu și totul a picat, cel puțin pentru moment.

Citește integral pe DigiSport.ro