Erik ten Hag a făcut o treabă foarte bună de când a fost numit pe banca celor de la Manchester United, iar tehnicianul își pregătește deja al doilea sezon alături de „diavolii roșii”. După lungi negocieri, United a ajuns la un acord cu Chelsea pentru transferul unui internațional englez.

Mason MountFoto: Paul Dennis/TGS Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Chelsea, ofertă uriașă pentru un jucător din Premier League

Mason Mount va semna cu Manchester United

Manchester United este în căutare de „sânge proaspăt” pentru sezonul 2023/24, mai ales că „diavolii roșii” vor juca și în UEFA Champions League în următoarea stagiune.

Erik ten Hag și-a fixat deja câteva ținte pentru piața transferurilor, iar formația de pe Old Trafford a făcut deja un prim pas pentru întărirea echipei.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Manchester United și Chelsea au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al englezului Mason Mount.

Italianul precizează că internaționalul englez va efectua săptămâna viitoare vizita medicală și va semna un contract valabil pe 5 sezoane cu formația antrenată de Erik ten Hag.

Sursa citată menționează că United va achita suma de 55 de milioane de lire sterline, plus bonusuri în valoare de 5 milioane către gruparea de pe Stamford Bridge.

Format la academia celor de la Chelsea, Mount a mai jucat în cariera sa pentru Vitesse și Derby County.

195 de apariții, 33 de goluri și 37 de pase decisive sunt cifrele lui Mason Mount în tricoul celor de la Chelsea.

Alături de londonezi, Mount a câștigat UEFA Champions League, Supercupa Europei și Mondialul Cluburilor.