Paris Saint Germain a câștigat titlul în Ligue 1 în sezonul 2022/23, dar atmosfera de la club nu este una tocmai liniștită. Conflictul izbucnit între PSG și Kylian Mbappe i-a făcut pe oficialii echipei să acționeze pe piața transferurilor, iar francezii s-au înțeles cu Bayern Munchen pentru achiziția unui fundaș de calibru.

Lucas HernandezFoto: Michael Taeger / imago sportfotodienst / Profimedia

PSG s-a înțeles cu Bayern pentru transferul lui Lucas Hernandez

Lucas Hernandez este cel mai scump jucător din istoria clubului Bayern Munchen, iar înainte ca Oliver Kahn și Hasan Salihamidžić să fie demiși, acesta era considerat drept netransferabil.

În vara anului 2019, bavarezii plăteau către Atletico Madrid suma de 80 de milioane de euro în schimbul fundașului francez.

De atunci, Lucas Hernandez a strâns 107 apariții în tricoul lui Bayern, însă accidentările i-au dat mari bătăi de cap, mai ales în sezonul recent încheiat.

Cu doar 7 meciuri în Bundesliga în sezonul 2022/23, Lucas Hernandez era considerat netransferabil de către fosta conducere a bavarezilor, însă actuala conducere este de părere că francezul poate fi înlocuit.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Paris Saint Germain ar fi ajuns deja la un acord cu Bayern pentru transferul acestuia, iar campioana Franței va achita nu mai puțin de 50 de milioane de euro.

Cu 33 de selecții în națională Franței, Lucas Hernandez va semna un contract valabil până în vara anului 2026 cu Paris Saint Germain, iar prezentarea acestuia va avea loc joia viitoare.

Fotbalistul ar fi deja prezent în Paris și ar fi efectuat deja o parte a vizitei medicale.

Kim Min-jae, înlocuitorul lui Lucas Hernandez la Bayern

Chiar dacă îl va ceda pe cel mai scump fotbalist din istoria clubului, Bayern s-a mișcat repede pe piața transferurilor și s-a asigurat de faptul că va avea acoperire pe postul de fundaș central.

Nemții ar fi discutat deja cu cei de la Napoli și ar fi ajuns la o înțelegere pentru transferul fundașului Kim Min-jae.

Imediat după ce acesta va completa stagiul militar în Coreea de Sud, Bayern va plăti către Napoli suma de 55 de milioane de euro.

Jucătorul care a câștigat titlul în Serie A la primul sezon la Napoli va semna un contract pe 5 ani cu campioana din Bundesliga și va face cuplu de fundași cu Matthijs de Ligt.