Jucătorilor echipei naționale de fotbal a Italiei care a participat la Campionatul European de Fotbal U21 le-au fost furate mai multe perechi de ghete din vestiar, după cele două meciuri disputate în România, pe Cluj Arena, scrie Bună Ziua Cluj.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Potrivit surselor Bună Ziua Cluj, italienilor li s-au furat patru perechi de ghete din vestiarul repartizat din cadrul stadionului Cluj Arena, chiar în timpul meciurilor disputate la Cluj.

Informația a fost confirmată și de către Poliția Cluj, care spune că a declanșat o anchetă:

  • „La data de 25 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au demarat activități de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt, după ce au fost informați despre faptul că în perioada 22-23 iunie persoane necunoscute, profitând de faptul că ușile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras patru perechi de ghete de fotbal aparținând unor jucători.
  • Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”.

Campionatul European de tineret (under 21) se dispută în Georgia (Grupa A şi Grupa C) şi România (Grupa B şi Grupa D), iar echipele care se vor clasa pe locurile 1 şi 2 în fiecare grupă se vor califica în sferturile de finală ale competiţiei.