România Under 21 a pierdut primele două partide disputate în grupele turneului final ale Campionatului European, iar marți va întâlni Croația într-un meci lipsit de miză.

Emil Sandoi si jucatorii de la Romania Under 21Foto: Lucian Alecu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Emil Săndoi vrea ca toți jucătorii convocați să bifeze minute

După înfrângerile cu Spania (3-0) și Ucraina (1-0), tricolorii mici au șansa să lase o ultimă impresie frumoasă la turneul desfășurat la București. Selecționerul Emil Săndoi a vorbit într-o conferință de presă despre atmosfera din lot și obiectivele acestei partide.

„Din punct de vedere al atmosferei nu putem spune că suntem la cel mai înalt nivel, ţinând cont că am pierdut primele două partide disputate la acest turneu final. Acum suntem în faţa celui de-al treilea meci şi trebuie să conştientizăm asta.

Urmează un meci greu, dar şi foarte, foarte important. Chiar dacă nu e un meci cu miza calificării. Trebuie să facem un joc mai bun, să avem o posesie mai bună, să fim mai mult în joc. Nu cred că există un adversar la acest turneul final care să fie lipsit de valoare.

Croaţia este o echipă în adevăratul sens al cuvântului, chiar dacă nu are individualităţile pe care le are Spania sau Ucraina.

Ne-am dori să bifeze minute toţi jucătorii care au fost convocaţi pentru acest turneul final. Vom vedea însă ce va fi, deciziile le vom lua după antrenamentul din seara asta. Dar indiferent dacă îţi programezi nişte schimbări în echipă, pe parcursul unui meci e posibil să apară lucruri neprevăzute şi să schimbi o anumită strategie” – a declarat Emil Săndoi, conform Agerpres.

România Under 21 va întâlni marți de la ora 21:45 reprezentativa Croației, într-o partidă transmisă LiveBlog de HotNews.ro.