Eric de Oliveira se confruntă din nou cu probleme de sănătate, după ce la începutul anului declara că suferă de depresie și de probleme cu circulația sângelui.

Eric de OliveiraFoto: Inquam Photos / Bogdan-Ioan Buda

Eric de Oliveira, accident vascular cerebral în cantonamentul Farului

În vârstă de 37 de ani, brazilianul Eric de Oliveira face parte de câteva luni din staff-ul celor de la Farul Constanța.

La sfârșitul săptămânii trecute, aflat în cantonamentul echipei de la Poiana Brașov, Eric a suferit un accident vascular cerebral și a fost transportat la spital.

Soția acestuia a asigurat însă că fostul fotbalist se simte bine acum.

„Da, e adevărat că a suferit un accident vascular cerebral. Tot ce pot să vă spun este că acum e ok”, a declarat soția lui Eric, pentru Gazeta Sporturilor.

Pe rețelele de socializare, brazilianul a postat luni un mesaj în care afirma că Dumnezeu l-a salvat încă o dată.

Retras de pe teren în 2021, Eric de Oliveira a marcat 66 de goluri în 222 de meciuri în prima ligă a României, pentru Gaz Metan Mediaș, Pandurii Târgu Jiu, Viitorul Constanța și FC Voluntari.

În cursul zilei de luni, Farul Constanța a postat un mesaj de susținere pentru Eric pe rețelele de socializare.

„Fii tare, Eric ! Suntem alături de tine! Ai fost mereu un luptător și vei câștiga și această luptă! Te așteptăm să revii mai puternic! Clubul nostru a fost și este în permanență legatură cu Eric și cu medicii din Brașov, însă am dorit să protejăm intimitatea acestuia și să încercăm în același timp să îi oferim liniște în aceste momente dificile”, a anunțat clubul Farul.