Formațiile din Arabia Saudită au atras în această vară foarte multe vedete din campionatele importante ale Europei, iar cei de la Al-Nassr sunt gata să plătească o sumă importantă pentru a aduce un jucător dorit de FC Barcelona.

Marcelo BrozovicFoto: Fabio Ferrari/LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

Oficialii lui Al-Nassr se vor întâlni luni cu cei de la Inter pentru a-l transfera pe Marcelo Brozovic

Karim Benzema, N'Golo Kante, Ruben Neves sau Edouard Mendy sunt doar câteva dintre numele mari care vor juca în sezonul următor al primei ligi din Arabia Saudită, alături de Cristiano Ronaldo.

Formația pentru care evoluează Cristiano Ronaldo vrea să se întărească și ea, ținând cont că a ratat toate trofeele posibile în sezonul precedent.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, cei de la Al-Nassr au pus ochii pe un jucător de la Inter, jucător care este dorit și de Xavi la Barcelona.

Jurnalistul precizează faptul că oficialii echipei din Arabia Saudită vor fi luni la Milano și se vor întâlni cu cei de la Inter pentru a stabili toate detaliile mutării lui Brozovic.

Cu toate că are contract cu Inter până în vara anului 2026, Al-Nassr vrea să achite nu mai puțin de 23 de milioane de euro în schimbul fotbalistului croat, relatează Sempreinter.com.

În vârstă de 30 de ani, Brozovic are 330 de apariții în tricoul Interului și se află la echipa din Milano din anul 2016.

5 milioane de euro este suma pe care au plătit-o cei de la Inter către Dinamo Zagreb pentru transferul lui Marcelo Brozovic.