Naționala sub 21 de ani a României a pierdut și al doilea joc din cadrul Campionatului European, împotriva Ucrainei (1-0). Jocul tricolorilor nu a convins nici de această dată, iar Emil Săndoi a fost foarte dezamăgit la finalul partidei din Grupa B.

Emil SandoiFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

România, fără succes la CE U21 după primele două jocuri

România U21 nu a reușit să obțină primele puncte de la Campionatul European și rămâne cu șanse doar matematice pentru calificarea în sferturi.

Tricolorii au fost vizibil afectați de înfrângerea usturătoare suferită în fața Spaniei (3-0) și au jucat destul de modest și cu Ucraina, care a controlat disputa.

La finalul partidei, Emil Săndoi și-a găsit cu greu cuvintele, echipa sa fiind fără gol marcat după două meciuri la Europeanul sub 21 de ani.

„În primele minute am avut două-trei oportunități de a înscrie, s-ar fi schimbat datele problemei. Îmi pare rău, parcă nu avem niciun pic de șansă. Am luat gol în minutul 90, dintr-o deviere până la urmă.

Ucraina a fost peste noi ca posesie, poate că a și avut ocaziile mai clare, dar și noi am avut ocazii în momente cheie ale jocului. A fost șutul lui Octavian Popescu fix înainte de deschiderea scorului.

E dureros, dar eu zic că suntem în creștere ca nivel de joc. Acum înțelegem ce înseamnă acest nivel al competiției. Neavând o campanie de calificare, nu am fost pregătiți. Am și întâlnit Spania ca prim adversar. Parcă toate au fost împotriva noastră, ați văzut și cu Screciu, l-am așteptat, astăzi a trebuit să iasă.

E incredibil, parcă toate ni se întâmplă numai nouă. Credeți că mai e vreo problemă contractul? Nu e o problemă. Vom vedea ce se va întâmpla.” - a transmis selecționerul Emil Săndoi pentru TVR.

Clasamentul Grupei B

1 Ucraina 6p

2 Spania 3p

3 Croația 0p

4 România 0p