În seara în care Cristiano Ronaldo a atins borna de 200 de meciuri la echipa națională, Portugalia a obținut un succes foarte important în deplasarea din Islanda (1-0) și este cu un pas mai aproape de calificarea la Euro 2024. În aceeași seară, naționala Moldovei a reușit o revenire incredibilă și a învins Polonia cu scorul de 3-2.

Naționala PortugalieiFoto: Halldor KOLBEINS / AFP / Profimedia

Moldova a produs revenirea serii cu Polonia

Portugalia a obținut marți seară a patra victorie la rând în preliminariile pentru Campionatul European din 2024, după ce a învins la limită Islanda cu scorul de 1-0.

Ajuns la 200 de meciuri la națională, Cristiano Ronaldo a fost eroul lusitanilor și a înscris unicul gol al meciului în minutul 89. Gazdele rămăseseră în inferioritate numerică după eliminarea lui Willumsson.

În aceeași seară, naționala Moldovei a reușit una dintre cele mai tari reveniri din istorie.

Pe stadionul Zimbru din Chișinău, selecționata Moldovei era condusă la pauză cu scorul de 2-0, după reușitele lui Milik (min 12) și Robert Lewandowski (min 34).

Moldovenii s-au dezlănțuit în repriza secundă și au punctat de 3 ori prin Ion Nicolăescu (min 48 și min 79), respectiv Baboglo (min 85).

Rezultatele serii în preliminariile pentru CE 2024

Austria - Suedia 2-0

Bosnia - Luxemburg 0-2

Bulgaria - Serbia 1-1

Estonia - Belgia 0-3

Insulele Feroe - Albania 1-3

Liechtenstein - Slovacia 0-1

Norvegia - Cipru 3-1

Ungaria - Lituania 2-0