După partida terminată la egalitate în Kosovo, scor 0-0, România se pregătește de confruntarea din Elveția, care va avea loc luni 19 iunie, de la ora 21:45.

Echipa nationala a RomanieiFoto: Stefan Constantin / AFP / Profimedia

Mario Camora, indisponibil pentru duelul cu Elveția

Selecționerul Edi Iordănescu are însă motive de îngrijorare înaintea partidei de la Lucerna.

Fundașul stânga Mario Camora, ieșit accidentat în meciul din Kosovo după doar 22 de minute, nu va putea fi recuperat la timp și va lipsi la confruntarea de luni, anunță GSP.

Iordănescu l-a înlocuit pe Camora cu Deian Sorescu, o variantă de compromis, având în vedere că pe bancă nu se afla niciun alt fundaș stânga de meserie.

În lotul României se mai află Raul Opruț, jucătorul celor de la Hermannstadt, care la prima partidă a fost lăsat în afara lotului.

Pentru partida din Elveția, selecționerul va alege între Opruț, fundaș stânga de meserie dar fără experiență la prima reprezentativă și Sorescu, care evoluează de obicei în banda dreaptă, însă poate acoperi mai multe posturi.

Meciul Elveția vs România (contând pentru Grupa I a preliminariilor) va avea loc luni, 19 iunie, de la ora 21:45, la Lucerna, urmând să fie LiveBLOG pe HotNews.ro și în direct pe Prima TV.