Rossonerii pregătesc deja noul sezon din Serie A și Champions League și au întorcmit deja o listă cu nu mai puțin de 13 jucători care nu vor mai face parte din lotul primei echipe.

Ciprian TatarusanuFoto: Spada / LaPresse / Profimedia

Tătărușanu, Mirante și Daniel Madini, printre jucătorii care părăsesc AC Milan

Stefano Pioli a luat decizia de a se despărți de mai mulți jucători din lot, unii aflați sub împrumut la Milan, alții urmând să revină după împrumuturi, scrie Gazzetta dello Sport, citată de Football Italia.

Italienii nu vor prelungi împrumuturile lui Tiemoue Bakayoko, Aster Vranckx și Sergino Dest, portarii Ciprian Tătărușanu și Antonio Mirante se află la final de contract, iar înlocuitorul Marco Sportiello va sosi curând pe San Siro.

Un alt jucător care va părăsi clubul este Devis Vasquez, adus în luna ianuarie, acesta a evoluat doar în două partide pentru echipa Primavera.

AC Milan este pregătită să dea curs ofertelor care vor veni pentru Yacine Adli, Fodé Ballo-Touré, Ante Rebic, Divock Origi și Charles De Ketelaere, plus Mattia Caldara și Daniel Maldini, care se întorc după împrumutul la Spezia.

La capitolul sosiri, scouterul Geoffrey Moncada analizează varianta transferului lui Arda Guler, starul lui Fenerbahce în vârstă de doar 18 ani, evaluat la 15 milioane de euro.