Lionel Messi s-a despărțit de PSG și a semnat cu Inter Miami, iar după meciul Argentinei în care a marcat cel mai rapid gol din carieră, a ales să plece în vacanță. Totuși, debutul său în SUA se apropie.

Lionel Messi si jucatorii ArgentineiFoto: Ayman Aref/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bilete între 4.500 – 11.000 de dolari la debutul lui Lionel Messi în SUA

„Messimania” s-a dezlănțuit în MLS și printre fanii lui Inter Miami, după anunțul venirii sale în Statele Unite, scrie cotidianul AS.

Dorința suporterilor de a asista la debutul argentinianului au făcut ca prețul biletelor să crească incredibil de mult printre speculanți.

Deși nu a fost anunțată data oficială la care va susține primul meci în tricoul lui Inter, toate indiciile duc spre 22 iulie, la partida din League Cup împotriva celor de la Cruz Azul.

Dacă la următorul meci contra lui Austin FC din MLS un bilet în tribunele laterale costă 44 de euro, la partida cu Cruz Azul același bilet a ajuns să coste 4.500 de euro, conform site-urilor de specialitate.

Pentru locurile aflate aproape de teren, tichetele de acces sunt revândute deja cu sume de aproximativ 11.000 de euro.

Iar dacă nu există încă o confirmare oficială pentru primul meci al lui Messi, la partida din 26 iulie cu Atlanta FC, tot în League Cup, un bilet aproape de gazon costă deja 5.500 de euro.

Efectul Messi a lovit puternic liga nord-americană, care a făcut definitiv pasul spre notorietatea mondială odată cu sosirea multiplului câștigărot al Balonului de Aur. „Messimania” a cuprins iremediabil SUA.