Paris Saint-Germain se pregătește de despărțirea iminentă de antrenorul Christophe Galtier, după un sezon care nu s-a ridicat la pretențiile clubului. Francezii au început discuțiile cu un nou antrenor.

Jucatorii celor de la PSGFoto: Matteo Bottanelli/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sergio Conceicao, antrenorul dorit de PSG

De câteva săptămâni, nu mai este un secret că PSG va renunța la antrenorul Christophe Galtier, deși acesta mai are un an de contract cu parizienii.

Cel mai recent nume așteptat să preia echipa este cel al lui Sergio Conceicao, iar discuțiile cu acesta s-au reluat în ultimele ore, scrie Le Parisien.

Conform presei franceze, negocierile cu Julian Nagelsmann nu s-au încheiat cu succes, iar portughezul este acum principalul favorit.

Sergio Conceicao se află pe banca lui FC Porto din 2017 și mai are un an de contract, dar și o clauză de reziliere în valoare de 18 milioane de euro.

Totuși, numele său a fost adus în discuție și în urmă cu un an, după plecarea lui Mauricio Pochettino. Reprezentat de Jorge Mendes, un apropiat al clubului, Conceicao este apreciat și de Luis Campos, directorul sportiv de la PSG.

Tehnicianul portughez a mai antrenat în Ligue 1 în sezonul 2016-2017 pe FC Nantes.