Kim Min-jae este unul dintre cei mai doriți fundași centrali din Europa, mai ales după sezonul fabulos făcut cu Napoli, alături de care a câștigat titlul în Serie A. Cu toate că era dat ca transferat în Premier League, jucătorul este acum dorit de un alt club uriaș de pe bătrânul continent.

Kim Min-jae, NapoliFoto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bayern Munchen a intrat în cursa pentru transferul lui Kim Min-jae

Kim Min-jae a impresionat în primul său sezon în tricoul celor de la Napoli.

Fundașul în vârstă de 26 de ani a strâns 35 de apariții în primul său an în Serie A și a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Luciano Spalletti, contribuind la titlul câștigat de Napoli.

Deși se zvonea că jucătorul este aproape transferat de Manchester United, jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport scriu că un club uriaș a făcut o contraofertă mai bună pentru italieni.

Concret, Manchester United era principala favorită pentru a-l transfera pe Kim Min-jae, iar Newcastle este un alt club din Premier League care s-a interesat în ultimul timp de serviciile fotbalistului sud-coreean.

Sursa citată menționează că Bayern Munchen ar fi venit cu o ofertă mai bună față de cea înaintată de Manchester United, atât pentru jucător, cât și pentru Napoli.

60 de milioane de euro ar fi oferit nemții pentru jucătorul care ar urma să îl înlocuiască în primul 11 pe Dayot Upamecano, fotbalist care a avut evoluții modeste în momente nepotrivite pentru bavarezi.

Kim Min-jae este evaluat la 60 de milioane de euro conform Transfermarkt și a fost adus de Napoli de la Fenerbahce pentru doar 18.05 milioane de euro.