Arsenal a făcut un sezon aproape perfect în Premier League, dar formația antrenată de Mikel Arteta nu a reușit să câștige campionatul în Anglia, deși a avut un avans față de Manchester City. Acum, „tunarii” pregătesc noul sezon și sunt gata să dea bani frumoși pe un jucător de la o rivală.

Kai HavertzFoto: Paul Currie / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Premier League a anunțat calendarul pentru noul sezon – Derby de tradiție în prima etapă

Kai Havertz, drum liber către Arsenal - Real Madrid s-a retras din cursă

Ajuns în septembrie 2020 la Chelsea, Kai Havertz este jucătorul care a adus trofeul Ligii Campionilor pe Stamford Bridge, reușind să marcheze în finala cu Manchester City din anul 2021.

Chelsea a plătit nu mai puțin 80 de milioane de euro pentru a-l aduce de la Bayer Leverkusen, iar de atunci jucătorul german a strâns 139 de apariții în tricoul alb-albastru.

După un sezon dezamăgitor, Chelsea l-a adus pe bancă pe Mauricio Pochettino, iar acum caută să vândă anumiți jucători care nu se încadrează în planurile noului antrenor.

Kai Havertz este unul dintre fotbaliștii la care Chelsea este dispusă să renunțe pentru prețul corect, iar prima echipă care s-a înscris pe listă a fost Real Madrid. Madrilenii au renunțat însă la transferul jucătorului german, în condițiile în care Chelsea cerea minim 70 de milioane de lire sterline în schimbul acestuia.

Recent, jurnalistul Fabrizio Romano scrie că formația clasată pe locul secund în sezonul recent încheiat din Premier League este gata să îl cumpere pe internaționalul german.

Rămâne de văzut dacă cele două echipe se vor înțelege în privința sumei. Asta pentru că și Bayern Munchen urmărește îndeaproape situația lui Kai Havertz.