După ce s-au înțeles cu Alexandru Băluță (29 de ani), cei de la FCSB au mai rezolvat un transfer, cel al fundașul central Siyabonga Ngezana (25 de ani), de la Kaizer Chiefs, din Africa de Sud.

Jucătorii echipei FCSBFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Niciuna dintre mutări nu a fost încă oficializată de gruparea roș-albastră, însă toate detaliile par a fi deja bătute în cuie. Gigi Becali a anunțat că va transfera fotbaliști de calitate pentru a întrerupe ”seceta” FCSB-ului în campionat, unde nu a mai câștigat titlul din 2015.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a declarat că suporterii nu mai acceptă încă un sezon ratat și a transmis că, în cazul în care, lotul nu va fi întărit așa cum a promis patronul clubului, iar jocul nu le va da speranțe, se vor întoarce împotriva conducerii, chiar dacă acest lucru va afecta direct rezultatele echipei.

„Am luat o decizie la nivel de peluză și am hotărât clar: susținere zero! Dacă în momentul în care începe campionatul, noi simțim că nu se face echipă și nu se aduc jucători... Vorbesc la nivel de conducere, toți (n.r.- o să fie huliți de galerie)! Gigi răspunde ultimul, dar cine se va ocupa de transferuri, MM, Argăseală, nu știu cine, vor răspunde pentru rezultatele proaste! Normal că în fața noastră!”, a declarat acesta.

Citește continuarea știrii pe DigiSport.