Echipa națională de fotbal a Braziliei se află într-un stagiu de pregătire în Spania, la Barcelona, înainte să susțină două partide amicale cu Guineea și Senegal. Una dintre vedetele sale se gândește însă la Real Madrid.

Richarlison, gol de generic la CM 2022 QatarFoto: Robert Michael / DPA / Profimedia

Richarlison și dorința de a juca pentru Real Madrid

Richarlison de Andrade ajungea în urmă cu un an la Tottenham, care plătea atunci celor de la Everton aproximativ 58 de milioane de euro pentru transfer, scrie AS.

După un sezon în umbra lui Harry Kane și Heung-Min Son, brazilianul a reușit să marcheze un singur gol în Premier League și două în Champions League.

Atacantul a dezvăluit că și-ar dori să joace la Real Madrid, atunci cand va fi pregătit, dar și o colaborare cu Carlo Ancelotti din postura de selecționer al Braziliei i s-ar părea interesantă.

„Am contract cu clubul meu, trebuie să arăt pentru ce au plătit un preț mare. Sezonul acesta am fost la un nivel scăzut, am avut accidentări. Visul oricărui jucător este să poarte tricoul lui Real Madrid, dar trebuie să arăt că îl merit. Este cel mai bun club din lume.

La Everton am avut o relație foarte bună cu Carlo Ancelotti și asta va rămâne pentru totdeauna. A câștigat totul în Europa. Dacă vine (n.r. la naționala Braziliei) ne va ajuta foarte mult.

M-a ajutat enorm la Everton, m-am simțit fenomenal și am marcat goluri multe. Mă simt ca fiul lui”, a declarat Richarlison.