Liverpool nu a prins loc de UEFA Champions League la finalul acestui sezon, iar formația antrenată de Jurgen Klopp a început deja să se întărească odată cu aducerea lui Alexis Mac Allister. Englezii nu vor să se oprească aici și au pus ochii pe un jucător din Serie A.

Federico ChiesaFoto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Federico Chiesa, dorit de Jurgen Klopp la Liverpool

Liverpool caută în continuare soluții să se întărească, după ce a rămas fără mai mulți jucători în această vară.

„Cormoranii” au rămas fără James Milner, Roberto Firmino și mulți alții, iar acum echipa caută să se întărească în speranța că va ataca titlul în sezonul următor în Premier League.

După ce săptămâna trecută a oficializat transferul lui Alexis Mac Allister de la Brighton, Liverpool vrea să îl achiziționeze și pe Federico Chiesa de la Juventus.

Potrivit jurnaliștilor de la Calciomercatoweb, Liverpool a înaintat deja o ofertă de 35 de milioane de euro pentru extrema celor de la Juventus.

Chiesa a mai fost dorit și în trecut pe Anfield, fiind un fotbalist apreciat de către Jurgen Klopp.

Fotbalistul cotat la 50 de milioane de euro (conform Transfermarkt) revine după o accidentare gravă, iar în sezonul acesta a strâns doar 21 de apariții pentru Juventus, reușind să marcheze de două ori.

Situația lui Chiesa este urmărită și de Newcastle United, formație calificată în viitoarea ediție a UEFA Champions League.