Manchester City s-a impus la limită în finala UEFA Champions League (1-0), disputată pe stadionul Ataturk din Istanbul, contra celor de la Inter. Scos de pe teren din cauza unei accidentări în prima repriză a partidei, Kevin De Bruyne a aflat cât va lipsi de pe teren.

Kevin De Bruyne si Pep GuardiolaFoto: - / INSTAR Images / Profimedia

Kevin De Bruyne, 3 luni pe bară după accidentarea din finala Champions League cu Inter

Kevin De Bruyne a fost lovit din nou de ghinion într-o finală de UEFA Champions League, în ciuda faptului că Manchester City a reușit în cele din urmă să cucerească trofeul.

Mijlocașul belgian a ieșit accidentat de pe teren în finala din 2021, când City a pierdut cu Chelsea, iar fotbalistul „cetățenilor” a recidivat și în finala de la Istanbul, unde s-a accidentat din nou.

Jucătorul în vârstă de 31 de ani a ieșit de pe teren în minutul 35 al meciului cu Inter, după ce a suferit o ruptură musculară ce nu i-a mai permis să continue jocul.

Din fericire pentru City, deznodământul nu a fost același ca la finala pierdută în 2021, iar Rodri a marcat unicul gol al finalei de la Istanbul.

Jurnaliștii din Anglia scriu că De Bruyne are o ruptură a mușchiului ischiobial de la piciorul drept, iar perioada de absență va fi de 3 luni.

Ce înseamnă asta? „Creierul” echipei lui Pep Guardiola va rata primele meciuri din următorul sezon competițional.

Pe 6 august City va juca cu Arsenal în Supercupa Angliei, iar pe 16 august vor înfrunta Sevilla în Supercupa Europei.

Kevin De Bruyne a strâns 49 de meciuri în toate competițiile pentru Manchester City, reușind să marcheze 10 goluri și să ofere nu mai puțin de 31 de pase decisive.

>>> VIDEO Imagini virale: Bucuria din vestiarul celor de la Manchester City după câștigarea Champions League

>>> Antrenorul Interului și înfrângerea din finala Champions League care poate ajuta pe viitor