După plecarea lui Lionel Messi, Paris Saint Germain își pregătește cu mare atenție campania de achiziții din această vară. Aceștia l-au adus deja gratis pe Marco Asensio de la Real Madrid, iar acum vor să îl aducă pe cel mai scump fotbalist transferat vreodată de Bayern Munchen.

Lucas HernandezFoto: Michael Taeger / imago sportfotodienst / Profimedia

Lucas Hernandez, pe lista celor de la Paris Saint Germain

Paris Saint Germain încă nu are un antrenor pentru sezonul următor, dar conducerea se ocupă deja de campania de transferuri.

După ce l-au adus gratis pe Marco Asensio de la Real Madrid, parizienii sunt gata să transfere un fotbalist din Bundesliga.

Concret, PSG are un interes mare pentru Lucas Hernandez, fotbalist aflat în ultimul an de contract cu Bayern Munchen.

Adus în iulie 2019 pentru suma de 80 de milioane de euro de la Atletico Madrid, Lucas Hernandez este cel mai scump jucător transferat vreodată de Bayern în istoria sa.

Fotbalistul care este cotat în prezent la 50 de milioane de euro conform Transfermarkt este în ultimul an de contract cu Bayern, așadar, nemții ar prefera să îl vândă în această vară decât să plece gratis în vara anului 2024.

Prima echipă interesată de acesta ar fi PSG, care ar fi dispusă să îl transfere pe acesta chiar acum în vară, scrie jurnalistul Fabrizio Romano.

Doar 7 apariții a strâns Lucas Hernandez în acest sezon de Bundesliga pentru Bayern, fiind revenit după o accidentare care l-a făcut să rateze Campionatul Mondial din Qatar.

107 meciuri are Hernandez în tricoul lui Bayern, alături de care a câștigat 4 titluri, o Cupă a Germaniei, două Supercupe, Liga Campionilor, Supercupa Europei și Mondialul Cluburilor. Acesta a câștigat și Cupa Mondială cu naționala Franței în anul 2018.