La finalul unui sezon foarte slab, în ciuda investițiilor, patronii clubului londonez, Todd Boehly și Behdad Eghbali, au publicat joi un comunicat către suporteri, prin care își asumă greșelile din acest an.

Chelsea LondraFoto: Niklas HALLE'N / AFP / Profimedia

Promisiunea făcută suporterilor de patronii lui Chelsea Londra

Chelsea a ratat toate obiectivele acestui sezon, încheind campionatul pe un loc 12, care a fost cea mai slabă clasare a sa din 1994 încoace, deşi în transferuri au fost investite peste 500 de milioane de lire sterline.

Doi antrenori au fost concediaţi în cursul sezonului 2022-2023 – este vorba de Thomas Tuchel şi Graham Potter, iar cel de-al treilea, Frank Lampard, a adunat şase înfrângeri, o victorie şi două egaluri în ultimele nouă meciuri ale campionatului, conform News.ro.

Conducătorii americani ai clubului londonez, Todd Boehly şi Behdad Eghbali, au publicat joi un mesaj către suporteri.

„A trecut puţin mai mult de un an de când am finalizat achiziţia lui Chelsea. Promisiunea noastră a fost să îi facem pe fanii noştri mândri. Rămânem pe deplin angajaţi faţă de acest plan pe termen lung pentru clubul nostru şi dorim să ne îndeplinim promisiunea pe care v-am făcut-o. (…)

Evident, pentru echipa noastră masculină, sezonul a fost dezamăgitor şi sunt multe lucruri pe care le putem face mai bine şi le vom face mai bine. Cu toate provocările din ultimul an, suntem optimişti în ceea ce priveşte viitorul.

În aceste vremuri dificile, fanii noştri ne-au susţinut jucătorii şi echipa, fiind alături de noi în ţară şi în Europa, cu o loialitate de neclintit. Nu am putea fi mai recunoscători pentru sprijinul vostru incredibil.

Suntem mândri de crearea Comitetului Consultativ al Fanilor, care se va întruni pentru prima dată în această vară şi suntem încrezători că noii săi membri se vor asigura că sunteţi în centrul procesului decizional al clubului nostru. Vom continua să ne asigurăm că vocile voastre sunt auzite în timp ce privim spre viitor”, se arată în declaraţia publicată joi de conducătorii clubului.