FC Barcelona spera să dea lovitura în această vară prin întoarcerea lui Lionel Messi, dar argentinianul a ales în cele din urmă să evolueze în Statele Unite ale Americii, la Inter Miami.

Jucătorii echipei FC BarcelonaFoto: Joan Monfort / AP / Profimedia

Planul B al Barcelonei – Jucătorii doriți pe Camp Nou

Deși a făcut eforturi pentru repatrierea lui Messi, Barcelona rămâne cu frustrarea că lucrurile nu s-au rezolvat în timp util pentru perfectarea transferului.

Vestea bună este că Liga le-a acceptat planul de viabilitate, iar banii alocați pentru Messi se vor redistribui către alte transferuri, scrie Marca.

O primă țintă este Inigo Martinez. Fundașul central se află în aceste zile la Barcelona și va semna în scurt timp un contract până în 2025.

Al doilea transfer pe care îl așteaptă antrenorul Xavi este un mijlocaș defensiv care să îl înlocuiască pe Sergio Busquets, care va fi ales dintr-o listă pe care se găsesc Zubimendi, Ruben Neves, Kimmich, Amrabat și Brozovic.

Clubul mai vizează un mijlocaș central și o extremă stânga. Pentru primul post, Gundogan este dorit cu insistență, dar deși a terminat contractul cu City, salariul acestuia este peste posibilitățile Barcelonei.

Pe cea de-a doua poziție, preferatul conducerii este Yannik Carrasco de la Altetico Madrid, jucător ce poate fi transferat pentru o sumă de aproximativ 19 milioane de euro.