Saudiții de la Al-Ittihad au dat o adevărată lovitură de imagine, după transferul Balonului de Aur, Karim Benzema. Totuși, clubul nu s-a oprit la fostul atacant al lui Real, ci a mai convins un superstar să semneze.

N'Golo KanteFoto: John Walton / PA Images / Profimedia

N’Golo Kante, alături de Karim Benzema la Al-Ittihad

Fotbalul din Arabia Saudită devine cu fiecare an tot mai interesant, datorită fotbaliștilor de clasă transferați în ultima perioadă.

După ce Al-Nassr l-a convins pe Cristiano Ronaldo să semneze, Al-Hilal a insistat fără succes pentru aducerea lui Lionel Messi.

Campioana din sezonul recent încheiat, Al-Ittihad, a demonstrat că nu se lasă mai prejos decât adversarele sale, după transferul lui Karim Benzema de la Real Madrid.

Conform presei franceze, alături de Benzema va ajunge în Arabia Saudită și mijlocașul N’Golo Kante, campion mondial în 2018 cu reprezentativa Franței.

Aflat la final de contract cu Chelsea, Kante a semnat deja pentru trei sezoane cu Al-Ittihad, scrie L’Equipe.

În vârstă de 32 de ani, mijlocașul a evoluat foarte puțin în acest sezon, după accidentarea care l-a făcut să rateze și Cupa Mondială din Qatar.

După șapte sezoane la Londra, Kante a reușit să câștige alături de Chelsea campionatul în 2017 și Champions League în 2021.