Kim Min-jae, fotbalistul care a câștigat titlul în Serie A alături de Napoli, este gata de un pas uriaș în cariera sa. După doar un sezon petrecut la echipa din Italia, fundașul este pe punctul de a merge în Premier League.

Kim Min-jae, NapoliFoto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kim Min-jae, la doar un pas de a semna cu Manchester United

Kim Min-jae a impresionat la primul său sezon în tricoul lui Napoli și a fost unul dintre jucătorii importanți care au pus umărul la câștigarea titlului cu numărul 3 din istoria clubului.

Ajuns în iulie 2022 pentru suma de 18 milioane de euro de la Fenerbahçe, sud-coreeanul în vârstă de 26 de ani a strâns 35 de apariții în sezonul recent încheiat în Serie A.

Fundașul a atras atenția mai multor cluburi importante din Premier League, cele mai cunoscute fiind Newcastle și Manchester United, două echipe care vor evolua în sezonul următor în grupele UEFA Champions League.

Presa din Anglia scrie că jucătorul lui Napoli se află în țara natală unde își completează stagiul militar, urmând să revină în Europa pentru a-și negocia contractul cu Manchester United, care este favorită să-l transfere.

Cotat la 50 de milioane de euro conform Transfermarkt, Kim Min-jae are o clauză de reziliere la Napoli în valoare de 60 de milioane de euro.