Clasată pe locul 2 în liga secundă, CSA Steaua București nu a avut nici de această dată drept de promovare în prima divizie a fotbalului românesc. Mai mult decât atât, gruparea antrenată de Daniel Oprița s-a despărțit marți de nu mai puțin de 16 jucători.

CSA Steaua Bucuresti si fanii saiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Emilian Pacionel și Atanas Trică, printre jucătorii care au părăsit-o deja pe CSA Steaua București

CSA Steaua București a terminat pe loc direct promovabil în play-off-ul ligii secunde, dar a rămas în al doilea eșalon din cauza faptului că este club de stat.

Ratarea obiectivului de promovare în SuperLiga i-a făcut pe mai mulți fotbaliști să își caute noi angajamente, iar unora nu li s-au prelungit contractele scadente în această vară.

Nu mai puțin de 16 jucători au părăsit formația bucureșteană în acest final de sezon, aceștia fiind următorii: David Dincă, Darius Oroian, Alexandru Sabău, Laurenţiu Corbu, Cosmin Ciocoteală, Mădălin Mihăescu, Cristian Bustea, Dragoş Gheorghe, Ştefan Bodişteanu, Alexandru Sima, Ştefan Pacionel, Emilian Pacionel, Atanas Trică, Mahadi Kayondo, Iustin Răducan şi Doru Calestru.

„Steaua București se desparte de 16 jucători!

Clubul Steaua București anunță despărțirea de 16 jucători de la echipa de seniori. Astfel, și-au încheiat contractul cu clubul nostru următorii: David Dincă, Darius Oroian, Alexandru Sabău, Laurențiu Corbu, Cosmin Ciocoteală, Mădălin Mihăescu, Cristian Bustea, Dragoș Gheorghe, Ștefan Bodișteanu, Alexandru Sima, Ștefan Pacionel, Emilian Pacionel, Atanas Trică, Mahadi Kayondo, Iustin Răducan și Doru Calestru.

De asemenea, Tsvetelin Chunchukov negociază în aceste zile transferul la o formație din Liga I. Dacă negocierile nu se vor finaliza pozitiv, atacantul bulgar ar putea continua și în sezonul viitor la Steaua.

Clubul Steaua București le mulțumește tuturor jucătorilor pentru toate realizările în tricoul roș-albastru și le dorește mult succes în continuare.” - se arată în comunicatul oficial al clubului.