La poalele munților, la câțiva kilometri de Făgărașul natal, Ionel Ganea și-a ridicat o fermă și crește animale în propria gospodărie. „Pentru mine și familie, ca să știu ce mănânc!”, a explicat fostul mare atacant.

Ionel Ganea Foto: GSP

Lași un pic în urmă colbul satului, semeția munților, ajungi în fața unei proprietăți, ceva mai mare decât restul caselor din apropiere. Inițialele de la poartă, roșii pe fond alb, îți atrag atenția că ai ajuns la casa lui Ionel Ganea.

Suntem la Gura Văii, în apropiere de Făgăraș, într-o lume tihnită, verde, în gospodăria unde a decis să se retragă fostul „tricolor" ce băga spaima în fundașii adverși, ajuns acum la 50 de ani.

Fostul internațional este retras pe termen nelimitat din fotbal și este fermier, practic. Are grijă de familia sa, de orătăniile de prin ograda îngrijită, este curat în curte și iarba e tăiată la linie. „Eu mă ocup de tot", a relatat Ganezu'. Este mândru de noua sa viață, de sătean, de fermier. Pentru cei mai puțin familiarizați, a povestit că are găini de rasă, Araucana și Australorp, care fac ouă colorate, zice el mai bune decât cele din comerț.

CITESTE CONTINUAREA PE GSP.RO