După ce s-a despărțit de Marco Asensio, Mariano Diaz, Eden Hazard și Karim Benzema, Real Madrid este obligată să aducă noi jucători pentru ca în sezonul următor să poată face față în toate competițiile. Jurnaliștii de la MARCA scriu că „los blancos” sunt în contact cu Bayern pentru transferul unui fundaș stânga.

Alphonso DaviesFoto: ZUMAPRESS.com / Zuma Press / Profimedia

Real Madrid, în contact cu Bayern Munchen pentru transferul lui Alphonso Davies

Carlo Ancelotti cere întăriri după un sezon dezamăgitor în care Real Madrid a reușit să câștige doar Cupa Spaniei.

Rămasă fără mai mulți jucători, cel mai important fiind Karim Benzema, madrilenii au intrat în contact cu cei de la Bayern Munchen pentru transferul lui Alphonso Davies.

Canadianul în vârstă de 22 de ani a fost dorit și în sezonul trecut pe Santiago Bernabeu, iar acum cele două părți sunt mai aproape ca niciodată să ajungă la un consens.

Alphonso Davies mai are contract cu Bayern până în vara anului 2025 și sursa citată precizează că acesta a refuzat o prelungire a actualei înțelegeri, motiv pentru care Real Madrid vrea să forțeze acest transfer.

„Nu sunt sigur ce se întâmplă. Se pare că există prea multă instabilitate și incertitudine. Poate e mai bine dacă așteptăm puțin și vedem cum merg până la club.” - a menționat Nedal Huoseh, agentul lui Alphonso Davies.

Aflat din 2019 la Bayern Munchen, Alphonso Davies s-a plâns în mai multe rânduri public de faptul că este departe de familie și de prietena sa.

„Sunt singur. Nici familia, nici iubita mea nu sunt alături de mine.”

Cotat la 70 de milioane de euro conform Transfermarkt, Davies are 153 de apariții în tricoul formației bavareze.