Real Madrid va avea nevoie de transferuri importante pentru a putea face față pe toate planurile în sezonul următor. „Los blancos” nu știu sigur dacă Benzema va rămâne sau nu pe Santiago Bernabeu, având în vedere ofertele impresionante pe care acesta le are din Arabia Saudită.

Kai HavertzFoto: Paul Currie / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Primul transfer bifat de Paris Saint Germain după ce Lionel Messi și-a anunțat plecarea

Kai Havertz este dorit la Real Madrid

Cu destul de mulți jucători importanți trecuți bine de 30 de ani, Real Madrid va avea nevoie de întăriri pentru a face uitat acest sezon.

Formația antrenată de Carlo Ancelotti a câștigat doar Cupa Spaniei și a pierdut categoric titlul în LaLiga în fața rivalei Barcelona.

Totodată, madrilenii nu au reușit să repete performanța din 2022 și să ajungă în finala UEFA Champions League, după ce au fost eliminați categoric în semifinale de Manchester City (5-1 la general).

Acum, Real Madrid are emoții și în ceea ce privește rămânerea la echipă a lui Karim Benzema, care este dorit tot mai mult în Arabia Saudită, la Al-Ittihad.

Totuși, Madridul se apropie ușor de o înțelegere cu Borussia Dortmund în ceea ce privește achiziția lui Jude Bellingham, iar acum este concentrată pe un alt transfer important, ce vizează un fotbalist din Premier League.

Concret, Realul este interesată și de aducerea lui Kai Havertz pe Santiago Bernabeu.

Transferat de Chelsea pentru 80 de milioane de euro de la Bayer Leverkusen, Havertz este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei de pe Stamford Bridge.

Germanul a fost decisiv în finala UEFA Champions League câștigată de Chelsea în 2021, când a marcat unicul gol în confruntarea cu Manchester City.

Fabrizio Romano scrie că Chelsea este dispusă să negocieze în ceea ce îl privește pe Kai Havertz, însă doar în cazul unui transfer definitiv.

În vârstă de 23 de ani, Havertz are 139 de apariții, 32 de goluri și 15 pase decisive pentru Chelsea și este cotat în prezent la 60 de milioane de euro conform Transfermarkt.