După ce și-a adjudecat al 11-lea titlu consecutiv de campioană a Germaniei, Bayern Munchen își face planurile pentru sezonul 2023/24. Thomas Tuchel, antrenorul bavarezilor, a pus ochii pe un atacant din Serie A.

Dusan Vlahovic, JuventusFoto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Thomas Tuchel îl vrea pe Dușan Vlahovic de la Juventus

De când Robert Lewandowski a părăsit echipa în vara anului 2022, Bayern Munchen nu a găsit încă omul potrivit pentru postul de atacant.

Deși principala soluție în ofensivă a fost Eric Maxim Choupo-Moting, Thomas Tuchel vrea să aducă un alt atacant la formația din Bundesliga, care să reîmprospăteze linia ofensivă a bavarezilor.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, antrenorului Bayern Munchen și-l dorește mult pe Dușan Vlahovic, fotbalistul în vârstă de 23 de ani al celor de la Juventus.

Cotat la 75 de milioane de euro conform Transfermarkt, Dușan Vlahovic a marcat fost 10 goluri în acest sezon de Serie A, în ciuda faptului că torinezii au plătit pentru el suma de 81.6 milioane de euro în ianuarie 2022.

Tocmai din acest motiv Juventus ar fi dispusă să se despartă de vârful sârb, asta dacă Bayern va fi hotărâtă să plătească prețul corect.