AC Milan va încheia acest sezon pe loc de UEFA Champions League, iar formația antrenată de Stefano Pioli s-a asigurat că nu va rămâne fără cel mai bun jucător al echipei.

Rafael LeaoFoto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Rafael Leao și-a prelungit contractul cu AC Milan - Clauză de 175 de milioane de euro

În vârstă de 23 ani, Rafael Leao a semnat un nou contract cu AC Milan, potrivit comunicatului oficial publicat de club pe un site de socializare.

Deși avea contract cu Milan până în 2024, Leao și-a extins înțelegerea cu formația de pe San Siro, iar noul contract este valabil până în vara anului 2028.

Totodată, fotbalistul care a strâns până în prezent 162 de apariții pentru Milan a beneficiat și de o mărire salarială consistentă, urmând să câștige aproximativ 5 milioane de euro pe sezon. Leao a fost recompensat și cu o primă în valoare de 2 milioane de euro.

Dorit de foarte multe cluburi de top din Europa, Leao nu va fi un jucător ușor de luat de pe San Siro.

Odată cu noul contract semnat, portughezul va avea o clauză de reziliere de 175 de milioane de euro, scrie jurnalistul italian Fabrizio Romano.

„Sunt foarte mândru și abia aștept să îmi scriu povestea aici.” - a transmis Rafa Leao.

41 de goluri și 36 de assist-uri are Rafael Leao de când a ajuns la AC Milan. Acesta a contribuit decisiv și la titlul câștigat de Milan în sezonul 2021/22.