Sergio Rico, unul dintre portarii celor de la Paris Saint Germain, se află în stare gravă în spitalul Virgen del Rocio din Sevilla, unde este sub asistență respiratorie ca urmare a unui accident de călărie pe care acesta l-a suferit.

Nasser Al-KhelaifiFoto: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia

PSG amână cina festivă de final de sezon din respect față de portarul Sergio Rico, internat la terapie intensivă

Aflat sub asistență respiratorie la un spital din Sevilla, Sergio Rico are șanse minime să trăiască.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani al celor de la Paris Saint Germain a suferit un accident de călărie în regiunea Andaluzia, după ce calul pe care acesta îl manevra a devenit incontrolabil.

Acesta a suferit leziuni în zona gâtului și un traumatism cranian major, iar de câteva zile este internat la secția de terapie intensivă a spitalului Virgen del Rocio din Sevilla.

Nasser Al-Khelaifi, președintele clubului Paris Saint Germain, a transmis prin intermediul unui comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului că a decis anularea cinei de final de sezon, ca urmare a incidentului nefericit pe care Sergio Rico l-a suferit.

„Situația în care ne aflăm ne solicită toată atenția și ne forțează să anulăm gala tradițională. Întreaga familie Paris Saint-Germain este profund afectată de tragedia suferită de Sergio Rico și de familia lui. În numele clubului, vreau să-i asigur de tot sprijinul nostru.” - a spus acesta.

Ajuns în 2019 la PSG de la Sevilla FC, Sergio Rico a jucat 24 de meciuri pentru clubul parizian. El a fost împrumutat la Mallorca pentru a doua jumătate a sezonului trecut.